Tuesday, January 17, 2012

NEXT MATCH : ARSENAL V MANCHESTER UNITED



Arsenal akan menerima kunjungan The Red Devil hujung minggu ini...adakah ini misi Arsenal untuk membalas dendam setelah tewas besar di tangan MU pada perlawanan pertama di Old Trafford?mungkin tidak...Arsenal hanya mahu kan points bg mengelakkan tertinggal jauh dari kedudukan top 4 EPL...bagi aku pemain2 Arsenal haruslah bangkit dari kekalahan ,season ni je dah 7 kali Arsenal kalah..rekod yg teruk jgk tu...kekalahan pada team2 yg  jangan disangka air yg tenang xda buaya tu lah yg membuat fans Arsenal keciwa..x kisah lah Arsenal menang, seri or kalah fans Arsenal tetap setia bersama Arsenal..kalau nak kalah tu pun biarlah kalah dengan cara yg betul,bukanlah kalah mcm diperbudakkan oleh Swansea..respect dgn sume player Swansea,mereka memamfaatkan semua peluang yg ada dan control ball yg sgt baik ditunjukkan oleh pemain2 Swansea...
berbalik semula kepda match yg seterusnya...MU pastinya mahukan kemenangan bl berkunjung di emirates hjg mggu ini bg menghimpit manchester city yg kini gah dipersada liga..Namun aku yakin Arsena Wenger pasti mampu membuat sesuatu bg mengelakkan kekalahan ke3 berturut2..dengan keadaan player yg ramai sgt injured memeningkan lg kem Arsenal..aku fans Arsenal pun pening siapa lak yg bakal 1st team lwn MU nanti...
apa pun gud luck for my Arsenal team fizikal dan mental haruslah kuat bl bertemu kelab seperti MU ni...       

GO ARSENAL !!!!

12 comments:

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

hahaha.. kita tengok sape yg kena..

Oppa Kudin Nz said...

mampukah arsenal? Haha..

Puisi Kata-Kata Indah Sang Penyair said...

mudah-mudahan skor akhirnya seri aja ^_^

ainina jelani said...

yeayyy, arsenal boleh, go go :D

FAIZ FAKHIRIN said...

hehehe....semoga arsenal tidak terkeluar dari 4teratas..hehee

gunners fc said...

aku akan pastikan Arsenal xkan terluar dr Top4...huhuhu..

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

dah ready ke ker arsenal nih..

gunners fc said...

Gunners Forever..!!!

Drakula Comel said...

harap2 arsenal mng..sng ckit man city nk jrkkn kedudukan..ehehe

Cik tikah said...

suka MU :p

Beckhrooy said...

seri pun ok

gunners fc said...

Won,,,Draw,,,or Loseee Still Arsenal Hard Die Fan Forever!!!!!!