Monday, January 23, 2012

RESULT EPL : ARSENAL 1 V 2 MANCHESTER UNITED



Dah kalah nak wat camne kan.......tp kali ni aku nak salahkan Aresne Wenger lak..player x slh dlm game nih tp strategi Pak Wenger yg mengarut tu buat Arsenal MENANGgung kekalahan...Player yg sepatutnya dikeluarkan tp dibiarkan dan player yg tgh on form dlm padang lak yg kene kuar..xpatut td Wenger keluarkan AOC td..penyokong MU punyer lah suka bila AOC dikeluarkan td..AOC adalah player yg sgt berkebolehan..setakat defend MU dia gentel2 je..tp kenapa dia dikeluarkan ????WHY WENGER!!!???
dah lah aku malas nak cter panjang lg...leh pulak Mertesacker jd striker last2 minit td...nak tergelak pun ada aku dgn si wenger nih,dah lah...sekian..

GO GUNNERS !!!!


4 comments:

Drakula Comel said...

miera tgk perlawanan ni smlm..sbr jela ye..btw,arsenal mmg bole mng smlm..aoc tu chamberland ekk??

Niena Sofea said...

sy pnyokong MU .. =)

gunners fc said...

sy penyokong Arsenal..

Mr.Sepet said...

huhu . . sy sokong yg menang . . hehe